4 лютого — Міжнародний день боротьби з раком! Фахівці LISOD дадуть відповіді на запитання в прямому ефірі

4 лютого, в Міжнародний день боротьби з раком, ми готові в режимі онлайн відповісти на ваші запитання, які пов'язані з профілактикою, діагностикою та лікуванням онкологічних захворювань.

Четверо провідних лікарів LISOD зберуться в редакції інформагентства «Українські новини» спеціально, щоб поспілкуватися з вами.

З 13:00 до 13:55 в прямий ефір виходить ізраїльський онколог, провідний клінічний онколог LISOD, керівник відділення радіотерапії Цві Бернштейн.

Доктор Бернштейн готовий проконсультувати вас з питань, що стосуються діагностики та лікування різних онкологічних захворювань: раку шлунково-кишкового тракту, раку легенів, раку голови і шиї, раку щитовидної залози, раку молочних залоз, раку шкіри, лімфом та ін.

З 14:00 до 14:55 з вами спілкуватиметься лікар-онкогінеколог LISOD Інна Суботіна. Доктор Суботіна відповість на питання, що стосуються онкогінекологічних захворювань: діагностики, профілактики і лікування таких хвороб, як рак шийки матки, рак тіла матки (рак ендометрія), рак яєчників, тощо.

З 15:00 до 15:55 з вами хірург-мамолог Центру сучасної мамології LISOD Валентин Палиця. Доктор висвітлюватиме теми, що стосуються лікування раку молочних залоз: сучасні методи проведення операцій, можливості збереження грудей при хірургічному лікуванні, реабілітація після лікування. Задавайте питання.

З 16:00 до 16:55 online-програму завершить клінічний онколог LISOD Андрій Саулов. Доктор Саулов відповість на питання, що стосуються діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка і раку кишечника.

Щоб задати питання:
1. Заходьте 4 лютого на головну сторінку нашого сайту.
2. Натисніть на кнопку в правому верхньому кутку екрану і переходьте за посиланням на YouTube трансляцію. Тепер ви зможете в режимі онлайн-чату написати своє запитання до відповідного фахівця.

Ваші питання озвучить модератор. Якщо лікар не встигне розглянути ваше запитання в прямому ефірі, ми обов'язково напишемо відповідь на нашій сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/LISOD

Посилання на онлайн трансляцію буде активне 04.02 у 13:00 — https://youtu.be/B2cTsX3ONMk

Будемо вдячні, якщо ви продублюєте свої питання на нашому сайті — відповідь ми максимально оперативно надішлемо вам на e-mail. Для цього на головній сторінці вгорі натисніть кнопку «Питання до онколога».

Необхідно знати! Дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Лікарі LISOD готові відповісти на питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Однак рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб отримати другу думку, зверніться за безкоштовним телефоном
0-800-500-110: консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини