3 лютого — до Міжнародного Дня боротьби з раком! Відкриття фотовиставки «Без рожевих окулярів»

3 лютого 2017 року відбудеться відкриття фотовиставки «Без рожевих окулярів» — виняткова за значимістю подія в Україні. Подолати стіну мовчання, позбавити суспільство від канцерофобії, підтримати тих, хто сьогодні живе з діагнозом рак, — основна мета проекту.

Виставка приурочена до Міжнародного Дня боротьби з раком. Ви побачите фотографії прекрасних жінок, які перенесли онкологічне захворювання. Багато з них ще проходять лікування. Ці жінки не мовчать про свій діагноз, вони борються і підтримують один одного. Своєю відкритістю вони допомагають усім нам. Суспільство має про них знати.

Вони відкрили свої душі і серця для всіх, щоб разом ми позбулися страху перед раком. Вони кажуть: «Ми є! Ми живемо серед вас! ». Чорно-білі фото, виконані відомим майстром Костянтином Совою, попереджають нас: «Зніміть рожеві окуляри! Поруч із вами йде війна, тиха і часом для багатьох непомітна, — війна з онкологічними хворобами. Однак ця війна може торкнутися кожного з нас. Щоб не стати її жертвою, нам всім потрібні знання, а людям, які перенесли рак, — увага, допомога і підтримка суспільства».

Спільно з Фондом «Рожева стрічка України» і Творчим центром «Локація» Лікарня ізраїльської онкології виступає одним з організаторів проекту. Виставка триватиме з 3 до 12 лютого — відкрита для всіх, хто небайдужий, для всіх, хто хоче підтримати своєю увагою учасниць проекту і отримати нові знання.

Приходьте! Під час виставки пройдуть консультації лікарів LISOD. 3 лютого з гостями і учасницями проекту зустрінуться завідуюча відділенням променевої діагностики Дар'я Вінницька і хірург-мамолог Валентин Палиця. Ви зможете задати лікарям питання, пов'язані з профілактикою, діагностикою та лікуванням раку молочних залоз. А 4-го лютого на ваші запитання про подолання тривоги, страху рецидиву відповість психолог Дмитро Титомир. Зустріч з психологом розпочнеться о 13:00.

Ви відвідаєте найкрасивіший куточок старого Києва — мистецький центр «Локація». Вас чекає незабутнє спілкування та частування

Адреса: Георгіївський провулок, 7; Творчий центр «Локація».
Початок заходу: 18:30.
Вхід вільний.

Інші новини