20 січня — перша онлайн-консультація провідних фахівців LISOD у 2018 році. Не пропустіть!

Ми відкриваємо рік спеціальним випуском проекту «LISOD-онлайн». Вперше разом із постійним експертом нашої програми, клінічним онкологом Андрієм Сауловим, на ваші запитання відповідатиме провідний лікар-ендоскопіст Вадим Корпяк.

 Ми постійно аналізуємо всі питання, які до нас надходять. Розуміючи ваші проблеми і запити, вирішуємо, як допомогти, якого фахівця краще запросити на наш черговий ефір. Дуже багато ваших питань стосується ендоскопічних досліджень, колоноскопії і гастроскопії, видалення поліпів, проведення біопсії утворень шлунково-кишкового тракту, ЕндоУЗі та інших. Крім того, напевно, не всі знають, що сьогодні ендоскопія — це не тільки діагностика, а й безопераційне щадне лікування раку шлунково-кишкового тракту.

У лікаря-ендоскопіста Вадима Корпяка величезний досвід проведення досліджень і лікування за допомогою ендоскопічних методів. Тому саме доктора Корпяка ми запросили стати гостем і спікером першої онлайн-консультації року. Він готовий відповісти на всі ваші запитання.

І з вами буде наш постійний експерт в галузі клінічної онкології доктор Андрій Саулов — задавайте питання про лікування, діагностику та профілактику будь-яких видів раку.

Детальніше про наших спікерів 20 січня

Андрій Саулов — клінічний онколог, фахівець з лікування всіх видів раку, експерт в області онкогематології.

Доктор Саулов відповість на питання, що стосуються профілактики, діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка і раку кишечника, раку нирки, сечового міхура, підшлункової залози, молочної залози та інших.

Вадим Корпяк — провідний лікар-ендоскопіст LISOD, проводить всі види ендоскопічексіх досліджень і лікування раку за допомогою ендоскопічних методів. Доктор Корпяк відповість на питання про колоноскопію, гастроскопію, видалення поліпів, лікування раку шлунка і раку стравоходу на ранній стадії, лікування передракових захворювань, дослідження бронхів і багато інших.

Отже, 20 листопада з 11:00 до 13:00 у прямому ефірі ми будемо обговорювати хвилюючі і важливі питання.

Які методи ефективні при вашому захворюванні? Чи є види раку, які можна попередити і що потрібно для цього зробити? При яких хворобах призначають променеву терапію? Що дає передопераційна хіміотерапія? Як зміцнити організм під час онкологічного лікування? Чи передається рак «у спадок» і чи можна його уникнути? Що таке скринінг? Коли необхідно пройти колоноскопію? Чому поліпи кишечника потрібно видаляти? Як проводять гастроскопію і колоноскопію безболісно для пацієнта? Чи можна без операції вилікувати рак шлунка на ранній стадії? Що таке радіочастотна абляція і кому цей метод необхідний? Для чого використовується ЕндоУЗІ? Чи можна виявити мікроколіт відразу при ендоскопічному дослідженні?

Ви можете задати будь-яке питання про ваше конкретне захворювання — про лікування, діагностику, прогноз.

Питання приймаємо вже зараз! Надсилайте їх на e-mail: [email protected]

Або задайте прямо в ході онлайн-трансляції, яка буде доступна за посиланням: https://goo.gl/CQ6KXz

Важливо. Досвідчені онкологи дадуть відповідь на всі питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Але лікувати дистанційно неможливо.

Запишіться на прийом до фахівця LISOD за безкоштовним телефоном:

0-800-500-110.

Інші новини