17 лютого! Онлайн-консультація в підтримку Всесвітнього дня боротьби проти раку — ізраїльські онкологи відповідатимуть на запитання в прямому ефірі

У лютому є особливий день — Всесвітній день боротьби проти раку. Лікарі намагаються внести свій вклад в кампанію проти раку — інформувати, донести знання про нові методи лікування, відповісти на хвилюючі питання.

Онлайн-консультацію у лютні ми проводимо в підтримку Всесвітнього дня боротьби проти раку. Тому запросили в прямий ефір видатних лікарів, провідних ізраїльських клінічних онкологів LISOD доктора Цві Бернштейна і доктора Меїра Зааві.

Аналізуючи ваші питання, ми зрозуміли, що, крім відповідей з приводу конкретних захворювань, вас цікавлять передові методи лікування, останні досягнення світової онкології, які сьогодні можуть врятувати життя навіть у важких випадках при запущеній хворобі. Дуже багато ваших звернень стосується таргетної терапії, імунотерапії, персоніфікованого підходу в онкології.

На ваші запитання готові відповісти експерт в лікуванні всіх видів раку доктор Цві Бернштейн і доктор Меїр Зааві, який має досвід застосування новітніх методик.

Про наших спікерів 17 лютого

Цві Бернштейн — відомий ізраїльський онколог, завідувач відділенням радіотерапії LISOD, лікар з більш ніж 40-річним досвідом роботи, володар ізраїльської нагороди за видатні досягнення в галузі клінічної онкології.

Доктор Бернштейн відповість на питання, що стосуються профілактики, діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка і раку кишечника, раку нирки, сечового міхура, підшлункової залози, молочної залози, жовчного міхура, нирки, щитовидної залози та інших.

Меїр Зааві — провідний клінічний онколог LISOD, має більш ніж 30-річний досвід лікування злоякісних пухлин, експерт в області таргетної терапії та імунотерапії, багато років працював у великих медичних центрах Ізраїлю і в Армії Оборони Ізраїлю.

Доктор Зааві відповість на питання про передові методи лікування раку, про те, за яких захворюваннях вони найбільш ефективні.

17 лютого з 14:00 до 16:00 у прямому ефірі ми будемо обговорювати хвилюючі і важливі питання.

Які методи застосовують при лікуванні вашого захворювання? Коли призначається радіотерапія? Що таке поліхіміотерапія? У чому сенс комбінованого лікування? Які види раку можна попередити і як? Що таке скринінг і чим він відрізняється від ранньої діагностики? Чим відрізняється лікування на різних стадіях хвороби? Що таке біологічні препарати і як вони працюють? У чому особливості таргетної терапії і при яких захворюваннях вона ефективна? Як діє імунотерапія? Які види раку виліковуються за допомогою імунотерапії?

Ви можете задати будь-яке питання про ваше конкретне захворювання — про лікування, діагностику, прогноз.

Питання приймаємо вже зараз! Надсилайте їх на e-mail: [email protected]

Або задайте прямо в ході онлайн-трансляції, яка буде доступна за посиланням: https://youtu.be/EeLqGQL3XPM

Важливо. Досвідчені онкологи дадуть відповідь на всі питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Але лікувати дистанційно неможливо.

Запишіться на прийом до фахівця LISOD за безкоштовним телефоном:

0-800-500-110.

Інші новини