Відділення онкогематології LISOD — відкрите для пацієнтів!

Немає нічого кращого, ніж повідомляти хороші новини!

У Лікарні ізраїльської онкології LISOD відкрилося відділення онкогематології! Для нас це дійсно важливий крок, а для пацієнтів з гематологічними захворюваннями  це можливість отримати якісну, своєчасну і професійну допомогу.

Чому варто звернутися до наших гематологів?

Ми зібрали команду провідних фахівців із лікування онкогематологічних захворювань і наші лікарі відомі не лише в Україні, але й за її межами. Професор Моше Міттельман — президент Ізраїльського товариства гематології та трансфузійної медицини, завідуючий відділенням внутрішніх захворювань у Медичному центрі ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль). Це один із найбільш затребуваних ізраїльських фахівців, експерт із лікування множинної мієломи, мієлодиспластичного синдрому та багатьох інших захворювань крові і лімфатичної системи. Дізнатися думку професора тепер можна в Україні він проводить консультації для пацієнтів в LISOD.

Доктор медичних наук, професор Ірина Дягіль протягом багатьох років очолює відділення радіаційної онкогематології та трансплантації стовбурових клітин у Національному науковому центрі радіаційної медицини Національної академії медичних наук України. У нашій країні Ірина Сергіївна визнаний авторитет у галузі лікування онкогематологічних захворювань.

Кандидат медичних наук Вікторія Косінова один із провідних українських онкогематологів і хіміотерапевтів. Вікторія Георгіївна експерт із застосування сучасних методів і препаратів для лікування онкологічних та гематологічних патологій.

Перелік захворювань, з якими можна звертатися в лікарню, включає хронічний мієлолейкоз, хронічний лімфолейкоз, лімфоми, множинну мієлому, мієлодиспластичний синдром тощо. Також лікарі готові допомогти рекомендаціями пацієнтам із доброякісними захворюваннями крові.

Досягненню найкращих результатів лікування сприяє точна діагностика. Виконуються різні види біопсій, у тому числі біопсія кісткового мозку, яка проводиться під обов'язковим анестезіологічним супроводом. Пацієнт не відчуває ніяких болісних або неприємних відчуттів. Ми можемо бути впевнені в правильності результатів досліджень, оскільки вони виконуються в референтній патоморфологічній лабораторії Німеччини, яка є однією з провідних у цьому напрямку. При необхідності проводяться КТ, ПЕТ-КТ і інші дослідження. Точний діагноз це обов'язковий крок на шляху до перемоги над хворобою.

Лікування в LISOD відповідає світовим медичним стандартам (NCCN, AHA, EHA, ESMO тощо), застосовуються сучасні протоколи хіміотерапії і новітні лікарські препарати для таргетної та імунотерапії. Мета наших лікарів зупинити прогресію захворювання, відновити нормальний процес кровотворення, поліпшити самопочуття пацієнта, сприяти його одужанню і забезпечити йому хорошу якість життя.

Зверніться в LISOD, щоб отримати рекомендації провідних світових фахівців, пройти якісну і точну діагностику, отримати лікування за сучасними міжнародними протоколами. У LISOD ви завжди можете бути впевнені, що перебуваєте в надійних руках досвідчених лікарів.

 

Запишіться на консультацію до онкогематолога:

0-800-500-110 безкоштовно по Україні;

+ 38-044-277-8-277 щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини