Як перевіритися на РАК? Запитай у онколога LISOD!

Родичів наших пацієнтів часто хвилює питання: як не пропустити рак? Як переконатися, що зі здоров'ям все гаразд? Звичайно, коли близька людина проходить лікування онкологічного захворювання, страх посилюється. І хочеться здати якийсь аналіз, щоб відразу стало зрозуміло, є хвороба чи ні. Але чи завжди інформативний аналіз?

Як показує багаторічна клінічна практика, зміни в показниках крові не завжди свідчать про онкопатологію. Буває і навпаки: людина хвора на рак, а всі аналізи в нормі. Саме тому набагато інформативніше регулярно проходити планові обстеження у онколога, які називаються скринінги і допомагають виявити рак на ранній стадії.

Але поради в інтернеті, що стосуються подібної діагностики, часто бувають суперечливі і можуть додати плутанини. Кому потрібно перевірятися? Що обстежувати? У якому віці? Раз на рік чи частіше/рідше? Відповіді завжди очевидні й однозначні для лікаря-онколога.

Розібратися, які дослідження потрібні в кожному конкретному випадку, допомагають клінічні онкологи LISOD. У лікарні діє спеціальна послуга — індивідуальний підбір скринінгів. Методи, які застосовуються в LISOD, мають доведену ефективність та призначаються в усьому світі. Фактори ризику (а сюди входять особливості способу життя, вплив навколишнього середовища, сімейна і особиста історія захворювань, вік) відіграють ключову роль в ухваленні рішення про необхідність проходження тих чи інших обстежень.

Не варто боятися, що у вас щось знайдуть. Діагностика — це також і впевненість у тому, що ви в порядку. Правильний діагноз — це перший крок до одужання і рух в напрямку збереження здоров'я і життя. Чим раніше діагностовано онкологічне захворювання, тим вищі шанси вилікувати його повністю. Проконсультуйтеся з клінічними онкологами LISOD — і тримайте руку на пульсі свого здоров'я.

Детальна інформація про скринінги в LISOD — на нашому сайті:

https://www.lissod.com.ua/prevention/take-care/scrining-programs/

Запишіться на консультацію:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+ 38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини