Жінка і парфуми — історія стосунків

Здається, людині, що пройшла таке випробування, як лікування раку, хочеться скоріше забути це, немов страшний сон, і більше ніколи не повертатися в стіни медичного закладу. Але буває і не так. Багато колишніх пацієнтів LISOD після лікування приїжджають у нашу лікарню. І не тільки для того, щоб пройти контрольне обстеження. Вони вже стали нашими друзями і гостями, яким ми завжди раді. Тільки візити вже з іншого приводу!

Минулий робочий тиждень закінчився для жіночого колективу лікарні несподіваним сюрпризом. А подарувала його Тетяна Мещерякова, засновниця спільноти онкопацієнтів «МИ.онкоклуб», сильна і вольова людина, красива і дуже стильна жінка. Тетяна створила справжнє свято ароматів. Відбувся майстер-клас із класифікації ароматів і витриманої дорогої класики парфумів, які завжди в моді.

 

Погодьтеся, парфуми — візитна картка вишуканої жінки. Вони розкажуть про її характер і можуть стати дороговказом до завоювання серця. А ще, спробувавши безліч запахів, усі присутні погодилися з Тетяною, що парфуми здатні викликати давно забуті відчуття, допомагають повернутися спогадами в дитинство, пробудити нашу емоційну пам'ять. Згадати, як пахне ліс після дощу, нові шкіряні рукавички або дорогий віскі. Тетяна також розповіла історію кожного запаху, розкрила секрет компонентів, які так гармонійно поєднуються в парфумерній композиції. Це була захоплива і дуже цікава подорож у світ прекрасного, ароматного і такого жіночого! З нетерпінням чекаємо нової зустрічі, дякуємо!

 

 

Жінка і парфуми — історія стосунків,фотогалерея (3 фото)

Інші новини