Пацієнт і лікар — в одній команді

Коли звучить онкологічний діагноз, у пацієнта і його родичів з'являються тисячі запитань. Звичайно, можна спробувати знайти відповіді на різних сайтах, але інформація в інтернеті не завжди буває достовірною. А ще неспеціалісту складно розібратися в медичних термінах і нюансах захворювання. Тому краще за все поставити питання лікарю, який безпосередньо займається лікуванням, бачить пацієнта і розуміє ситуацію.

Дослідження показують, що ті люди, які більше знають про своє захворювання і варіанти його лікування, зазвичай отримують кращі результати, до того ж у них рідше виникають побічні ефекти. Лікарі LISOD розуміють, наскільки важливо говорити з пацієнтом. Детальні пояснення дають можливість людині усвідомити, що попереду — нелегкий період, але на цьому шляху цілком реально досягти успіхів.

Детальний покроковий план лікування допомагає заспокоїтися і налаштуватися на результат. У нашій лікарні такий план завжди складає консиліум фахівців різних спеціальностей — враховуються особливості конкретної пухлини, вік пацієнта та інші нюанси. Кожен етап лікування відповідає міжнародним медичним рекомендаціям, не призначається нічого зайвого — застосовуються лише ті методи, які можуть бути ефективними.

Ми завжди раді допомогти вам розібратися з тим, що вас хвилює. Поставте свої питання лікарю — і обов'язково отримаєте розгорнуті і компетентні відповіді.

Пам'ятайте, що пацієнт і його лікарі — це одна команда, у якої загальна мета — перемога над раком.

 

Задайте свої питання або запишіться на консультацію:

0 (800) 500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини