ПОДУМАЙТЕ ПРО ЗДОРОВ`Я СЬОГОДНІ!

Який аналіз здати, щоб переконатися, що раку немає? Напевно, кожен пацієнт хоче знати відповідь на це питання. На жаль, дослідження крові не дають повної картини про стан здоров`я людини. Іноді вони є приводом призначити додаткові обстеження, але буває і так, що аналіз крові — ідеальний, а в пацієнта при цьому онкологічне захворювання.

Медичні центри наввипередки пропонують швидко і якісно пройти онкоскринінг усього тіла. Але що це за діагностика і чи справді вона інформативна? Як правило, під обстеженням всього тіла за одну процедуру мається на увазі проведення МРТ. Для призначення цього методу потрібні серйозні підстави. Та й «побачити» він може далеко не всі зміни, що вимагають оцінки фахівців і призначення лікування.

Наприклад, МРТ не замінить огляд гінеколога з взяттям ПАП-тесту або колоноскопію із видаленням виявлених поліпів.

Міжнародні протоколи передбачають кілька видів скринінгових досліджень, які за багато років підтвердили свою ефективність й інформативність у профілактиці та ранній діагностиці раку. Це скринінги молочної залози, легень, кишечника, шлунка, передміхурової залози і шийки матки. Кожне з цих обстежень повинно виконуватися з певною регулярністю і в певному віці, і звичайна людина, побачивши перелік діагностики, може розгубитися.

Клінічні онкологи LISOD завжди готові зорієнтувати пацієнтів і підказати, які обстеження та як часто слід проходити. Залежно від особистої та сімейної історії
захворювань, виходячи з результатів попередніх скринінгів, лікар може порекомендувати оптимальний графік діагностики. Спеціаліст порадить тільки
необхідні конкретній людині методи. Такий підхід дозволить лікареві отримати важливу інформацію про стан здоров`я пацієнта не вдаючись до зайвих обстежень та аналізів.

Записатися на консультацію клінічного онколога можна вже сьогодні. Поспілкуйтеся з лікарем особисто і пройдіть необхідні дослідження. Ваше здоров`я — у ваших руках!

Поставити питання можна за телефоном:
0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+ 38-044-277-8-277 — з 9.00 до 20.00 щодня.

Інші новини