Французькі кейси — до скарбнички знань команди LISOD

Щоб стати кращими, потрібно вчитися у найкращих. Про це відомо фахівцям будь-якоЇ галузі. У медицині це особливо важливо. Щоб лікування було максимально ефективним, лікар повинен постійно вдосконалюватися, вивчати новітні технології і впроваджувати їх у практику.

Вчора хірург, ендоскопіст, завідувач відділенням діагностичної та інтервенційної ендоскопії LISOD Вадим Корпяк провів дуже цікавий день. Йому пощастило стати одним з п`яти учасників майстер-класу із радіочастотної абляції пухлин підшлункової залози і жовчних проток, який відбувся в Ліоні (Франція).

Приватна клініка Jean Mermoz відома тим, що тут для лікування пацієнтів із раком підшлункової залози застосовують найбільш сучасні технології. Доктор Бертран Наполеон, який очолив майстер-клас, — гастроентеролог, фахівець із захворювань органів травлення, учасник безлічі досліджень — французьких і
міжнародних. Це дозволило клініці Jean Mermoz стати центром, що спеціалізується на лікуванні рідкісних захворювань підшлункової залози. Команда медичного закладу складається з визнаних у світі експертів в усіх напрямках шлунково-кишкової ендоскопії (ендоУЗІ, ендоскопічна ретроградна холангіопанкреатографія,
ендоскопічні резекції слизової і диссекції підслизової).

«Насичений день, складні кейси, #ERCP #EUS #RFA в компанії з колегами з Іспанії, Ізраїлю, США та Норвегії, — поділився враженнями Вадим Степанович. — Дякую організаторам і виконавцю Dr. Napoleon. Є над чим подумати, що впроваджувати, куди рухатися і що міняти на краще у своїй роботі!»

Приємно усвідомлювати, що скарбничка знань команди LISOD постійно поповнюється. Рівень лікування пацієнтів весь час підвищується, застосовуються сучасні технології та найбільш ефективні препарати. А ще чудово те, що лікарі не збираються зупинятися на досягнутому, адже меж для досконалості просто не існує!


Французькі кейси — до скарбнички знань команди LISOD,фотогалерея (5 фото)

Інші новини