ШУКАЙТЕ ЗНАННЯ, НАВІТЬ ЯКЩО ВОНИ В ЛІСАБОНІ

Ці вихідні видалися досить насиченими для онколога, хірурга-уролога вищої категорії лікарні ізраїльської онкологи LISOD Сергія Приндюка. Він був єдиним делегатом від України на XXXIV Семінарі з онкоурології — III Мультидисциплінарному курсі по сечостатевій системі, який проходив в Лісабоні.

Приємно і корисно поспілкуватися в робочій атмосфері з провідними фахівцями онкоурології — професором Maurizio Brausi, Derek Raghavan, Peter Clark, Phil Kantoff і багатьма іншими відомими спікерами з Європи і США, — ділиться своїми враженнями Сергій Іванович. — Особлива подяка професору Fernando Calais da Silva за особисту запрошення відвідати захід.

За словами Сергія Приндюка, основний мотив семінару — мультидисциплінарний підхід до лікування захворювань сечостатевої системи.

Кожен конкретний випадок захворювання — унікальний і вимагає ретельно обдуманого підходу до його лікування. Тому рішення про тактику лікування повинно прийматися лікарями спільно в ході міждисциплінарного консиліуму, — переконаний Сергій Іванович. — Мультидисциплінарний підхід до лікування онкологічних захворювань — це світова практика, яка впроваджена в LISOD із перших днів роботи лікарні.

Поспілкуватися з експертами світового рівня, переконатися в тому, що в своїй роботі ти дотримуєшся правильної тактики, поділитися власними знаннями і досвідом — що може бути корисніше для лікаря-практика?!

ШУКАЙТЕ ЗНАННЯ, НАВІТЬ ЯКЩО ВОНИ В ЛІСАБОНІ,фотогалерея (4 фото)

Інші новини