Важливо! Діагностика ПЕТ/КТ вже «сьогодні»

До Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози в Лікарні ізраїльської онкології LISOD встановлений спеціальний графік проведення ПЕТ-КТ досліджень. 

Тепер діагностика проводиться тричі на тиждень, а записатися на обстеження і пройти його можливо за один-два дні.

Крім того, до 31 жовтня 2018 року на діагностику ПЕТ-КТ встановлена спеціальна ціна! Встигніть пройти обстеження — у комфортних умовах, без черг, із точною розшифровкою результатів!

ПЕТ-КТ сьогодні вважається «золотим» стандартом діагностики онкологічних захворювань. Процедура дозволяє оцінити розповсюдження пухлинного процесу в організмі, визначити стадію захворювання, допомагає встановити точний діагноз. Від цього залежить вибір тактики лікування.

Метод ПЕТ-КТ широко використовується в США та Європі, де він давно став невід'ємною частиною діагностики різних захворювань. В Україні процедура ПЕТ-КТ проводиться лише в декількох лікувальних установах. Це пов'язано з тим, що для дослідження потрібне дороговартісне обладнання та певні речовини. Крім того, багато залежить від професійного рівня лікарів-радіологів, які пройшли спеціальне навчання для проведення дослідження та володіють особливими навичками в розшифровці результатів!

ПЕТ-КТ підходить для виявлення більшості злоякісних пухлин — агресивних лімфом, злоякісних меланом, раку порожнини рота, ротоглотки, кишечника, шлунка, підшлункової залози, шийки матки та інших.

Для проведення ПЕТ-КТ паціенту вводять різні препарати, мічені радіоактивними ізотопами. У Лікарні ізраїльської онкології LISOD використовують глюкозу, мічену радіоактивним фтором. Значна частина злоякісних пухлин для свого функціонування споживає більше глюкози, ніж здорові тканини, що оточують їх. Оскільки введенна глюкоза помічена радіоактивною міткою, то можна дізнатись, у яких місцях її накопичено більше.

Процедура проходить безболісно. Багато пацієнтів, яким призначено обстеження, хвилюються через введення в організм радіоактивних препаратів. Але не варто боятися: за кілька десятиліть застосування ПЕТ-КТ в діагностичній практиці не виявлено негативного впливу на здорові органи та тканини. Доза радіоактивних ізотопів невелика, вони перебувають в організмі нетривалий час і швидко виводиться природним шляхом. Дослідження повністю безпечне.

У лікарні LISOD є все необхідне обладнання для діагностики та лікування онкологічних захворювань, у нас працюють досвідчені спеціалісти-радіологи, які пройшли стажування в провідних медичних центрах Ізраїлю. Необхідність використання ПЕТ-КТ вирішується індивідуально для кожного пацієнта. У багатьох випадках сканування допомагає скоротити діагностичний шлях до правильного та точного діагнозу.

▶ Завдяки скануванню лікарі LISOD постійно контролюють ефективність призначеного лікування. Залежно від відповіді пухлини на лікування в подальший план терапії вносяться своєчасні зміни, щоб досягти максимальних результатів.

▶ Щоб одужати, українцям більше не обов'язково виїжджати з країни. У LISOD кожен пацієнт може отримати повноцінне обстеження та ефективне лікування на рівні кращих закордонних клінік.

✅ Записатися на процедуру можна за телефоном:

0 (800) 500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277.

Інші новини