Вперше в Україні - найкраща в світі капсула для ендоскопії!

Лікарня LISOD – одна з перших медичних установ в Україні, де вже зовсім скоро запровадять капсульну ендоскопію PillCam.

У всьому світі Капсула PillCam широко застосовується  як   засіб  візуалізації шлунково-кишкового тракту, котрий найкраще  переноситься пацієнтами.  Після того, як пацієнт ковтає відеокапсулу PillCam, вона починає проходити через травну систему, здійснюючи бездротову передачу зображень і даних. Пристрій реєстрації даних Data Recorder, який носить на собі пацієнт, отримує ці зображення і записує їх у пам'ять. Після закінчення процедури лікар переглядає отриманий відеозапис.


Капсульна ендоскопія PillCam пропонує просту, безпечну і  неінвазивну альтернативу традиційним процедурам візуалізації. І вже найближчим часом  її зможуть застосовувати у своїй практиці лікарі лікарні LISOD! Кожна капсула призначена для одноразового використання. Дослідження є дуже інформативним і абсолютно безпечним.


На запрошення компанії Medtronic провідний лікар, хірург, ендоскопіст Лікарні ізраїльської онкології LISOD Вадим Корпяк пройшов стажування по капсульній ендоскопії в Ізраїлі, отримавши відповідний сертифікат. І тепер всі бажаючі зможуть пройти сучасний, неінвазивний і високоінформативний метод обстеження  в нашій Лікарні, яка завжди йде в ногу з часом!

Вперше в Україні - найкраща в світі капсула для ендоскопії!,фотогалерея (7 фото)

Інші новини