Професор Ірит Бен-Аарон - одна із кращих фахівців в світі з лікування онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту

Скоро в Україні! Спеціальний гість LISOD!

Професор Ірит Бен-Аарон - відомий ізраїльський онколог. Ірит входить у число кращих фахівців світу  з лікування онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту. Також вона досліджує виникнення раку в молодому віці. Професора цікавить вплив хвороби і її лікування на організм, вивчає їх віддалені наслідки на судини і фертильність (здатність до зачаття в майбутньому).

Ірит Бен Аарон стажувалася в провідних клініках США. Зараз завідує відділенням раку шлунково-кишкового тракту в онкологічному центрі Давидов (Davidoff Cancer Center). Це найбільше в Ізраїлі відділення гастроентерологічної онкології, спеціалізований підрозділ багатопрофільного медичного центру «Рабін». В Онкоцентрі застосовується прогресивний мультидисциплінарний підхід, всі рішення приймаються консиліумом фахівців.

Свою практичну діяльність професор успішно поєднує з дослідницькою роботою в Європейській організації з досліджень і лікування раку (EORTC), де очолює групу з вивчення колоректального раку у молодих людей. У співпраці з дослідницькими групами в Ізраїлі і США займається вивченням побічних ефектів хіміотерапії.

Професор Ірит Бен-Аарон брала участь в унікальному клінічному дослідженні. В онкологічних пацієнток віком до 18 років, які мали проходити хіміотерапію, були взяті яйцеклітини. Лікарям вдалося підготувати їх до запліднення і заморозити. У майбутньому такий біологічний матеріал допоможе жінкам стати мамами. До цього експерименту виділити окремі яйцеклітини не представлялося можливим, і для збереження фертильності доводилося повністю заморожувати тканини яєчників. У ході дослідження були отримані дуже хороші результати. Новий метод є більш надійним із точки зору можливості рецидиву гормонозалежного раку.

За свої дослідження і внесок у розвиток онкологічної науки професор неодноразово отримувала престижні наукові нагороди і дослідні гранти в Ізраїлі і за кордоном.

Ірит Бен-Аарон - член ізраїльських, європейських і американських медичних асоціацій. Вона читає лекції в медичному університеті Тель-Авіва, є постійним почесним гостем конференцій, присвячених лікуванню онкологічних захворювань.

На лікуванні яких захворювань спеціалізується професор?

Рак шлунка, рак стравоходу, колоректальний рак, онкологія всіх органів гепатобіліарної системи, холангіокарцинома, рак підшлункової залози.

Для лікування пацієнтів вона успішно використовує новітні біологічні препарати, таргетну терапію та інструменти персоналізованої медицини (наприклад, молекулярний аналіз ДНК для підбору індивідуального лікування кожного пацієнта).


Українські колеги отримали унікальну можливість познайомитися з професором Ірит Бен-Аарон і поставити їй запитання,котрі їх цікавлять. 27 квітня 2018 року вона прочитає лекції для лікарів у Національному інституті хірургії та трансплантології ім. А.А Шалімова і Лікарніізраїльської онкології LISOD.

Професор Ірит Бен-Аарон - одна із кращих фахівців в світі з лікування онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту,фотогалерея (1 фото)

Інші новини