Не пропустіть! 24 березня — «LISOD-онлайн»

Березень — особливий місяць, який давно асоціюється з жінками. Це місяць квітів і привітань, радості і надій. Це час, коли ми прокидаємося від зими і наводимо порядок не тільки в своїх оселях, в своїх думках, а й займаємося тілом. Хтось хоче схуднути, хтось вибирає нову зачіску, а кому-то дуже важливо знати, як зберегти здоров'я. Оскільки в цьому місяці ми отримали дуже багато питань від жінок, ми вирішили приділити їм особливу увагу.

Гінекологічні захворювання зазвичай викликають більше питань, ніж відповідей. Жінки часто бояться розповісти про свої проблеми не тільки родичам, а й лікарям. З такими захворюваннями пов'язано багато страхів і навіть міфів. Тому дуже важливо в подібній ситуації почути саме того доктора, який зрозуміє, що тебе хвилює, підкаже, як діяти, налаштує на результат.

24 березня 2018 року відбудеться перший весняний випуск проекту «LISOD-онлайн». Стати гостем і спікером ми запросили онкогінеколога зі світовим ім'ям і величезним досвідом, головного лікаря LISOD професора Аллу Вінницьку. Вона готова відповісти на всі ваші запитання, що стосуються діагностики та лікування злоякісних і доброякісних захворювань жіночої статевої сфери.

Також у прямому ефірі буде наш постійний експерт, клінічний онколог, хіміотерапевт Андрій Саулов. Йому можна задавати питання про лікування, діагностику та профілактику будь-яких видів раку.

24 березня з 11:00 до 13:00 у прямому ефірі ми будемо обговорювати хвилюючі і важливі питання.

Що таке дисплазія шийки матки і чи може вона перейти в рак? Чи можна попередити рак шийки матки? Коли необхідна конизація і як проводиться ця процедура? Які методи лікування раку яєчників найбільш ефективні? Чи можливо зберегти вагітність при діагнозі рак шийки матки? Чим небезпечна міома матки? Чи передається рак «у спадок» і чи можна його уникнути? Що дає передопераційна хіміотерапія? Які методи лікування застосовують при вашому захворюванні? Що таке таргетная терапія і при яких хворобах цей метод ефективний? Як діє на клітини пухлини радіотерапія і коли її призначають? У чому особливість передового методу лікування раку — імунотерапії?

Ви можете задати будь-яке питання про ваше захворювання, лікування, діагностику, прогноз.

Надсилайте свої запитання вже зараз на e-mail: [email protected]

Або задайте прямо в ході онлайн-трансляції, яка буде доступна за посиланням: https://youtu.be/Dup2lik9HSg

Важливо. Досвідчені онкологи дадуть відповідь на всі питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Але вилікувати дистанційно неможливо.

Запишіться на прийом до фахівця LISOD за безкоштовним телефоном:

0-800-500-110.

Інші новини