Працюємо, вчимо і вчимося навіть у вихідні дні!

Два провідних онколога LISOD відвідали суботній захід у Національному інституті раку - міждисциплінарну конференцію за міжнародною участю «Актуальні питання сучасної онкогінекології». Щоб послухати думку і поради українських і зарубіжних експертів, у залі зібралися онкологи, акушер-гінекологи, онкогінекологи і онкохірурги з різних областей країни.

Онкогінеколог, хірург, головний лікар Лікарні ізраїльської онкології LISOD, доктор медичних наук, професор Алла Вінницька виступила перед присутніми з доповіддю про діагностику і лікування раку шийки матки. Особливу увагу вона приділила можливостям імунотерапії і результатам, які можна сьогодні отримати, застосовуючи сучасні технології та препарати.

Сергій Байдо, онколог, хірург, заступник головного лікаря LISOD із хірургічної роботи, розповів про перший в світі досвіді повних лапароскопічних циторедуктивних операцій у випадках поширеного раку яєчника. У команди професіоналів LISOD накопичено вже достатньо великий досвід проведення таких втручань. Виступаючи, Сергій Вікторович зазначив безсумнівні переваги цього методу для пацієнток.

Сьогодні в українських лікарів з'являється все більше можливостей, щоб пропонувати своїм пацієнтам якісні та сучасні послуги з лікування онкологічних захворювань. Обговорення актуальних проблем на міжнародних конференціях дає можливість знайти оптимальні рішення і розробити найкращі стратегії на цьому нелегкому шляху.

Інші новини