Не пропустіть безкоштовну онлайн-консультацію провідних фахівців LISOD

16 вересня LISOD знову виходить в прямий ефір. З 12:00 до 14:00 провідний хірург LISOD, зірка світової лапароскопії Сергій Байдо і відомий клінічний онколог Андрій Саулов в режимі онлайн відповідатимуть на будь-які ваші питання.

• Що робити, щоб не стати жертвою раку?

• Що таке «операції без розрізів» і чому лапароскопія – найкраще рішення для літніх людей, пацієнтів з надмірною вагою, діабетом, серцево-судинними та ін. захворюваннями?

• Які НЕ онкологічні захворювання оперують лапароскопічним методом?

• Чи є оптимальним  призначене вам лікування?

 Заходьте 16 вересня на сайт LISOD або на нашу сторінку в Facebook і спілкуйтеся з фахівцями в режимі онлайн.

Прямий доступ до трансляції: https://youtu.be/ssl8LGFko7s

З початку 2017 роки ми проводимо проект «LISOD онлайн» і консультуємо пацієнтів у прямому ефірі. Провідні клінічні онкологи, онкогінекологи, мамологи, хірурги та інші фахівці LISOD вже відповіли більш ніж на 500 питань глядачів зі всієї України та інших країн. Ми віримо, що достовірна інформація про рак і сучасні методи боротьби з хворобою допомагає рятувати життя. Скористайтеся можливістю і ви!

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання і внести ясність у ваші подальші дії. Однак дистанційно лікувати неможливо. Рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини