LISOD — ваш безпечний візит до онколога

«Жорсткий карантин у країні — жорстка протиепідемічна дисципліна в лікарні» — за таким принципом в умовах пандемії працює Лікарня ізраїльської онкології LISOD.

Рік роботи в карантинних умовах дав зрозуміти, що лікувати рак при пандемії можна! А ось відкладати терапію надовго — не варто. Втрачений час — це зменшення шансів подолати серйозну хворобу.
Лікарі LISOD готові прийти на допомогу кожному пацієнту із онкологічним захворюванням.

Звернувшись до нас, людина має можливість зосередитися лише на одужанні, адже про безпеку ми вже потурбувалися:
⠀✔Потрапити на територію лікарні можна лише при наявності негативного результату тесту на COVID-19. Зверніть увагу! Нашим відвідувачам не потрібно ризикувати своїм здоров’ям у чергах лабораторій — всі види тестів на коронавірус у LISOD проводяться на місці. Результати досліджень пацієнт отримує дуже швидко, адже тестування відбувається на базі власної лабораторії, котра забезпечена всім необхідним сучасним обладнанням.
⠀✔ Щоб кожна людина мала якнайменше контактів, у LISOD розроблені спеціальні маршрути, якими рухаються окремо пацієнти і медичний персонал.
✔ Застосовуються засоби індивідуального захисту.
✔ Щогодини проводиться дезінфекція усіх поверхонь, до яких можуть торкатися люди.

Якщо ж у пацієнта немає можливості відвідати Лікарню, а потреба у консультації є, найкращий вихід — онлайн-консультація з онкологами LISOD за допомогою програм Zoom, Skype, Viber, а також у телефонному режимі. Для пацієнтів це можливість зрозуміти оптимальну тактику подальших дій, отримати рекомендації щодо діагностики чи лікування. Це найшвидший і найбезпечніший шлях, щоб почути думку спеціалістів LISOD.

Не чекайте закінчення карантинних обмежень! Пройдіть діагностику, отримайте консультацію вже найближчим часом!
Записатися на прийом можна в Контакт-центрі лікарні за телефоном 0-800-500-110, дзвінки по Україні безкоштовні.

Інші новини