Лікування раку грудей – ефективність і естетичність.

Центр сучасної мамології діє в ЛICОД з 2009 року. Реєстрація у світовій мережі Breast Centres Network принесла Центру міжнародне визнання.

Рак грудей виліковний – це не гасло, а реальний результат роботи фахівців. У Центрі лікують жінок, піклуються про їх красу, розуміють їхні переживання, допомагають подолати хвилювання і страх. Лікарі застосовують мультидисциплінарний підхід. За цими, на перший погляд, складними словами стоять прості і загальноприйняті у світовій практиці принципи: рішення про тактику лікування приймає консиліум фахівців – клінічних онкологів, хіміотерапевтів, радіотерапевтів, реабілітологів. Всі пацієнтки проходять через такий консиліум, лікарі розглядають кожен конкретний випадок, при цьому обов'язково враховують бажання жінки, її уявлення про кінцевий результат усього медичного процесу.

І лікарі, і пацієнтки прагнуть до спільної мети – перемогти хворобу, зберегти груди, а нерідко і поліпшити їх форму. Тому, залежно від стадії захворювання, хірурги проводять або органозберігаючі операції, або операції з одночасним відновленням молочної залози. Це величезна перевага Центру сучасної мамології: для більшості пацієнток естетичний результат лікування є таким же важливим, як і онкологічний.

З кожною жінкою обов'язково спілкується керівник Центру Андрій Жигулін. Разом, лікар і пацієнтка, обговорюють оптимальний план лікування і вид операції, разом приходять до остаточного рішення. «Оперувати можна по-різному, – ділиться досвідом Андрій Жигулін, – ми використовуємо малотравматичні методики, при необхідності відновлюємо жінці груди, досягаємо хороших естетичних результатів».

Щоб отримати інформацію про лікування в Центрі сучасної мамології та записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром ЛIСОД: 0-800-500-110 – безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні, 38 (044) 520-94-00 – щоденно з 09:00 до 20:00.

Інші новини