Андрій Жигулін представив досвід LISOD на II Національному симпозіумі з anti-age медицини

3-4декабря в Києві пройшов II Національний симпозіум з anti-age медицини. Метою міждисциплінарного форуму стало об'єднання сучасних медичних знань про теорію «успішного старіння».

Місія проекту — збільшення тривалості та поліпшення якості життя українців.

Симпозіум зібрав фахівців різного профілю: гастроентерологів, гінекологів, кардіологів, пластичних хірургів, терапевтів, дерматовенерологів, реабілітологів, ендокринологів, стоматологів, урологів, андрологів. Лікарі обговорили методи профілактики багатьох вікових захворювань, способи підтримки якісного та активного довголіття, а також естетичні аспекти anti-age медицини.

Саме поєднанню естетичного та онкологічного результатів лікування присвятив свій виступ керівник Центру сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін. Доповідь «Рак молочної залози — сучасний погляд на проблему» став приводом для живої професійної дискусії. Вилікувати рак грудей так, щоб у будь-якому віці позбавити жінку від психологічної травми, зберегти молочні залози, а часто і поліпшити їх зовнішній вигляд під час оперативного

втручання — на цьому акцентував Андрій Жигулін, ділячись з колегами досвідом Лікарні ізраїльської онкології. Відомий хірург відповів на запитання про скринінгові програми, методи ранньої діагностики раку грудей, вплив гормонотерапії на ймовірність розвитку раку молочних залоз.

Протягом двох днів II Національний симпозіум працював на перспективу подальшого розвитку anti-age медицини в Україні. Завдяки виступу Андрія Жигуліна учасники форуму ознайомилися з методами сучасного лікування раку грудей, що включають естетичні та психологічні аспекти.

Інші новини