Нові етапи реабілітації — терапія косметикою і уроки дієтології

Лікарі LISOD — хірурги, хіміотерапевти, радіотерапевти — лікують онкологічні хвороби обов'язково у співпраці з психологами, реабілітологами, дієтологами. Це світова практика.

sam2264-Позитивний настрій пацієнтів відіграє важливу роль у медичному процесі, посилює ефект лікування, дозволяє поліпшити прогноз.

10 жовтня в Лікарні ізраїльської онкології відбулося незвичайне заняття. Разом із реабілітологом Наталією Рибак і дієтологом Оксаною Герасимчук на зустріч з пацієнтками прибула відомий візажист-стиліст Марина Кирилюк. Відповісти на запитання, вирішити хвилюючі проблеми, показати основні прийоми правильного нанесення макіяжу — це було основною метою майстер-класу. «Краса — сила. Я сьогодні навчу вас, як залишатися привабливими під час лікування. Ви не повинні переживати через зовнішній вигляд, зосередьтеся тільки на здоров'ї », — звернулася до жінок Марина перед початком заняття. В залі почалося справжнє чаклунство. Візажист пояснила теорію, показала на практиці техніку нанесення макіяжу. Помічаючи особливості кожного обличчя, майстер вчила пацієнток створювати образ, який будь-яку жінку перетворював на королеву.

Майстер-клас стиліста був тільки першою частиною зустрічі. Після невеликої перерви з пацієнтками розмовляла дієтолог Оксана Герасимчук. Фахівець розповіла, як підтримувати адекватну вагу, яка їжа забезпечує організм під час лікування необхідними поживними речовинами, мінералами і вітамінами. Дієтолог відповіла на запитання, пояснила особливості збалансованої дієти. Завершився захід частуванням і веселим «фруктовим тестом».

Реабілітолог Наталія Рибак: «Такі зустрічі у нас будуть регулярними. Ми робимо все можливе, щоб поліпшити самопочуття і настрій наших пацієнтів, прискорити їх одужання».

Інші новини