Приглашаем специалистов принять участие в конференции «Современные аспекты лечения рака молочной железы. Что нужно и чего не нужно делать».

24-25 апреля 2015 года состоится 2-я Киевская маммологическая конференция с международным участием «Современные аспекты лечения рака молочной железы. Что нужно и чего не нужно делать».

Другий раз у Києві пройде масштабний медичний форум, присвячений сучасному лікуванню раку грудей. Вперше експерти обговорили актуальні проблеми онкопластичної хірургії раку молочних залоз на конференції у квітні 2014 року.

Через кілька місяців, у квітні 2015-го, знову зберуться разом провідні західні, ізраїльські та українські фахівці. Участь зірок хірургії в київській конференції –   це ще один доказ визнання України як рівного партнера у світовому медичному співтоваристві. Це ще один крок вперед у розвитку онкології в умовах глобальних змін у багатьох сферах життя країни. Спокій і благополуччя в Україні можливі, якщо будуть благополучні, спокійні і здорові наші жінки. Професіонали, кращі з кращих, прибудуть у квітні на конференцію заради досягнення цієї мети.

З доповідями виступатимуть лікарі зі світовими іменами: відомий пластичний хірург Майкл Шефлан (Ізраїль), керівник відділу онкології медичного центру Рамбам професор Авраам Кутен (Ізраїль), керівник відділення пластичної хірургії лікарні de la Santa Creu i Sant Pau і лікарні del Mar професор Жауме Масія (Іспанія), керівник відділення пластичної та реконструктивної хірургії лікарні Guy's and St. Thomas 'Hospital в Лондоні Жан Фархаді (Великобританія) та ін.

Захід пройде у готелі «Русь» за адресою: вул. Госпітальна 4. Організатори конференції: ЛІСОД – Лікарня сучасної онкологічної допомоги, Національний медичний університет ім. Богомольця, Всеукраїнська асоціація пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів, Міжнародне товариство естетичної пластичної хірургії (ISAPS).

Ознайомитися з повною програмою конференції та зареєструватися для участі можна тут або зателефонувати: + 38-050-351-38-01 (контактна особа – Наталія Карпова).

Медична та наукова частина: Андрій Жигулін; + 38-050-334-23-64; [email protected]

Другие новости