ОБМІН ДОСВІДОМ МІЖ КОНТИНЕНТАМИ – СЕРГІЙ БАЙДО ВИСТУПИТЬ НА КОНГРЕСІ В ПІВДЕННІЙ АМЕРИЦІ

Через рік, 4–6 червня 2015 року, у місті Сан-Паулу у Бразилії відбудеться 11-та Міжнародна конференція щодо боротьби із раком шлунка.

Конгрес збере онкологів, ендоскопістів, патологоанатомів, хірургів, рентгенологів із понад 37 країн. Найкращі фахівці світу обговорять сучасні методи діагностики, лікування та профілактики раку шлунка.

Як почесного гостя і спікера конференції до Бразилії запрошено заступника головного лікаря LISOD з хірургічної роботи Сергія Байдо. До провідного хірурга-лапароскопіста звернувся професор факультету медицини в університеті Сан-Паулу, доктор медичних наук Бруно Зільберштейн:

«Майбутній захід – це чудова нагода для нас ознайомитися з досягненнями професіоналів зі Східної Європи. Я прошу Вас взяти участь у конгресі та зробити доповідь на тему, яку Ви самі оберете».

Майбутня участь Сергія Байдо у конгресі Бразильської асоціації раку шлунка відкриває нові перспективи для подальшого розвитку зв'язків із колегами з різних країн та континентів. З досвідом хірургічного лікування раку шлунка в LISOD зможуть ознайомитися фахівці з Південної Америки.

Інші новини