Радиотерапия в ЛICОД – результативность, точность, безопасность.

В мире более 100 лет применяют радиотерапию для лечения злокачественных опухолей. В странах с развитой медициной накоплены огромные знания.

В Україні саме в ЛICОД використання радіотерапії досягло максимального розвитку. Це обумовлено колосальним досвідом ізраїльських клінічних онкологів і широкими технічними можливостями лікарні.

Для дистанційної променевої терапії в клініці застосовують лінійні прискорювачі виробництва компанії Varian (США) – світового лідера галузі. Використання сучасної апаратури дозволяє направлено впливати на пухлину, максимально уникати опромінення здорових тканин і органів. Такий підхід значно підвищує якість життя пацієнтів у процесі лікування і після його закінчення.

У ряді випадків, згідно з протоколом, проводиться контактне (не дистанційне) опромінення пухлини. Така променева терапія називається брахітерапією –   дуже ефективний вид радіотерапії з найнижчим відсотком ускладнень.

Призначають променеву терапію у наступних випадках:

  • для профілактики рецидиву після операції;
  • при проведенні паліативного (симптоматичного) лікування пухлин, які не можна видалити;
  • для симптоматичного лікування при віддалених метастазах, якщо є ускладнення (здавлювання головного або спинного мозку, біль).

Лікування проводять ізраїльські клінічні онкологи і радіологи в тісній взаємодії з лікарями інших спеціальностей. У більшості випадків радіотерапія застосовується в комплексі з іншими видами, наприклад з хіміотерапією, хірургією. Завдяки комплексному підходу тисячі наших пацієнтів повністю одужали, у багатьох вдалося досягти багаторічної стійкої ремісії.

Отримати інформацію про проведення променевої терапії і записатися на прийом можна, зв'язавшись з Інформаційним центром ЛIСОД: 0-800-500-110 –  безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 520-94-00 – щодня з 09: 00 до 20:00.

Радиотерапия в ЛICОД – результативность, точность, безопасность.,фотогалерея (4 фото)

Другие новости